Despre

Histrioniada Liceenilor sau Histrio, așa cum îi spun cunoscătorii, este cel mai mare festival național de teatru organizat, în totalitate de liceeni pentru liceeni. Mii de spectatori au trecut pragul acestui festival de mare anvergură de-a lungul anilor, sute de actori au participat la secțiunea One Man Show și în cadrul trupelor. De-a lungul celor XIX ediții s-au legat prietenii, s-au cunoscut caractere puternice, s-au făcut schimburi de experiențe, s-a jucat pe scenă până la epuizare, s-a trecut de la o stare la alta și nu numai.

de la liceeni, pentru liceeni.

În 2022, Histrioniada Liceenilor împlinește vârsta de 20 de ani!
 
Douăzeci de ani este o vârstă pe care noi, organizatorii, încă nu o avem, iar asta ne asigură că acest proiect de lungă durată are mereu rezultate bune.
 
În acești douăzeci de ani, Histrio a schimbat vieți şi nu numai. Hai să vezi și tu ce înseamnă magia festivalului! Dacă ești gata să ți se schimbe viața, viziunea şi ești pregătit să descoperi actorul din tine, Histrioniada te aşteaptă în perioada 29 august – 3 septembrie 2022 la cea de-a XX-a ediţie, pentru a scrie istorie împreună.

ediţia a XX-a. unde, când şi cum?

29 august - 3 septembrie

Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

© Histrioniada Liceenilor 2022. Biroul de Presă al Consiliului Județean al Elevilor Cluj